Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  2. Varm olie på en pande. Brun schnitzlerne heri. Skru ned til middelvarme, og steg dem færdige i 1½-2 min. på hver side, til de netop er gennemstegte.
  3. Sursød sovs: Snit forårsløgene, og svits dem kort i olie. Tilsæt bouillon, eddike, sukker, terninger af ananas og ananassaften fra dåsen.
  4. Udrør majsstivelsen i lidt vand, og rør det i sovsen. Tilsæt evt. friskhakket chili. Kog kort igennem under omrøring. Smag til med salt og peber, og servér sovsen til kødet. Pynt evt. med koriander. Servér med det foreslåede tilbehør.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Leigh Draznin og Susanne Engelstoft Rasmussen
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri