Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog dildlagen, til sukkeret er opløst, og lad den køle lidt af.
  2. Skyl sildene hurtigt under koldt vand. Klip rygfinnerne af.
  3. Smør sildefileterne på indersiden med ketchup, drys med salt og rul dem sammen.
  4. Varm olie på en pande, og steg sildene med samlingen nedad ca. 4 min. ved jævn varme.
  5. Vend sildene og steg derefter på den anden side, til de er gennemstegte.
  6. Læg dem i et dybt fad og hæld den lune dildlage over de stegte sild.
  7. Lad dem trække tildækket mindst et døgn i køleskab.
  8. Servér med godt hjemmebagt rugbrød, fedt og løg. Pynt med dild og evt. kapers.
Tips!
I stedet for at rulle sildene kan de også blot foldes sammen på tværs. Skipperkroens julesild er ikke fryse-egnede.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift af: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge