Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær 200 g oksemellemskært i terninger, kom det i en gryde med ca. 2 dl oksebouillon, så kødet er dækket, og bring det i kog.
  2. Skum suppen omhyggeligt og lad kødet koge under låg ca. 30 min. Skræl 2 gulerødder (ca. 125 g) og skær dem i 1/2 cm tykke ringe, og pil 1/2 lille løg (ca. 30 g) og hak det.
  3. Skræl 1 lille persillerod (ca. 100 g) og 3-4 melede kartofler (ca. 250 g). Tilsæt løg, gulerødder, kartofler, persillerod, 2 laurbærblade, 5 hele peberkorn og salt til kødet. Lad retten koge ca. 30 min.
  4. Tilsæt evt. mere væske. Server skipperlabskovs med et drys frisk persille, rugbrød og syltede rødbeder.
Tips!
Tips: Persillerod kan varieres med selleri eller pastinak.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra God mad – til små gryder udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri