Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørBagværk
Hjemmelavede pølsehorn er altid et hit både til madpakkerne, fødselsdag og weekendhygge.
Skønne pølsehorn
12 stk.
Arbejdstid: 30 min.
Hævetid: 1 time
Bagetid: 15 min.
Fryse-egnet
Dej:
25 g gær
1⁄4 l mælk
1 æg
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
evt. 1⁄4 tsk stødt kardemomme
150 g durummel
ca. 300 g hvedemel
Fyld: 500 g brunchpølser,
ketchup og sennep
Pynt: 3-kornsblanding eller sesamfrø
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i lun mælk (max. 37 grader). Pisk ægget let sammen og tag lidt fra til pensling. Rør resten af ægget i væsken og tilsæt olie, salt, evt. kardemomme og de 2 slags mel.
  2. Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord. Læg dejen tilbage i skålen, dæk med film og lad den hæve ca. 30 min.
  3. Ælt dejen igennem på et meldrysset bord og rul den ud til en cirkel, ca. 35 cm i diameter og 1⁄2 cm tyk. Del cirklen i 12 stykker.
  4. Læg en pølse og evt. lidt ketchup og/eller sennep ved hver og rul dejen sammen fra den brede ende mod spidsen. Læg dem på 2 bageplader med bagepapir og lad dem hvile tildækket i 30 min. Tænd ovnen på 225 grader.
  5. Pensl hornene med sammenpisket æg, drys evt. med pynt og bag dem 12-14 min. Lad dem afkøle på en rist.
Tips!
Dejen kan også bages som pølsebrød: form dejen til 12 boller og tril dem til tynde, aflange brød. Lad dem hæve og bage som beskrevet og brug dem som tilbehør til pølser eller til hotdogs.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri