Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Skrubbe med kartofler og remoulade
(2 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
4-5 spsk smør
Tilbehør:
Remoulade:
Sådan gør du:
  1. Skyl fiskene og fjern evt. blodrester i bugen. Krydr fiskene med salt og peber på begge sider og vend i mel.
  2. Steg i 5-8 min. ved middel varme på en pande i smør på hver side, til fisken er gylden og mør.
  3. Rør ingredienserne til remouladen sammen.
  4. Servér skrubberne med kartofler, citron og remoulade. Drys evt. med persille.
Tips!
En frisk skrubbe eller rødspætte er stiv og kan være svær at stege på en pande. Tør den grundigt af, og læg den på et spækbræt. Skær et langt snit på begge sider af rygbenet og vend fisken. Skær også et snit langs ryggen på undersiden. Snittene får fisken til at ligge fladt på panden, når den steges.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge