Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Skyr med rabarberkompot og sprødt drys
6 personer
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Kompot:
500 g rabarber
Drys:
3 spsk rørsukker
½ dl vand
150 g havregryn
Sådan gør du:

  1. Vask rabarberstilkene og snit dem i 2 cm lange stykker. Bland rabarber med rørsukker og vaniljemarv i en gryde og varm det op under låg. Tag låget af og lad frugten simre mør, men så der stadig er hele stykker i kompotten – ca. 5 min. Hæld den straks i en skål til afkøling.

  2. Giv sukker og vand et opkog på en stor pande. Bland de øvrige ingredienser sammen og hæld dem på panden. Steg under omrøring ved middel varme, til det er gyldent og sprødt, ca. 8 min. Bred det ud på et stykke bagepapir og lad det afkøle.
  3. Rør skyren cremet og anret i små glas med kompot og drys – evt. lagvis.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri