Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skrub rødbederne rene, pak dem ind i stanniol og bag dem møre i ovnen ved 200 grader ca. 1 time. Pak dem ud, lad dem afkøle lidt og skræl dem.
  2. Skyl kornet grundigt i koldt vand og sæt kernerne over at koge i rent koldt vand. Tilsæt 1 tsk salt og kog kernerne møre 20-30 min. Hæld dem på et dørslag.
  3. Kog selleriternene helt møre i bouillon (ca. 20 min.) og blend det til en cremet sovs. Hold det varmt i en gryde.
  4. Steg skalotteløg og hvidløg blanke i en gryde med smør og tilsæt blegselleri. Steg under omrøring 3-5 min. og tilsæt de afdryppede korn. Varm det igennem og smag til med salt og peber.
  5. Krydr fiskefileterne med salt og peber og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med lidt smeltet smør eller olie og sæt pladen i ovnen ved 180 grader i 8-10 min.
  6. Blend den varme sellerisovs med en håndfuld skyllede persilleblade og koldt smør. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  7. Skær bederne i skiver og anret på 4 varme tallerkner. Fordél kornblandingen ovenpå og derefter den bagte fisk. Dryp sovsen omkring og servér straks.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge