Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den med smørret over svag varme.
  2. Pisk æggeblommer og sukker godt sammen og bland den smeltede chokolademasse i.
  3. Bland mandler i melet og vend det i.
  4. Pisk æggehviderne stive og fold dem i til sidst.
  5. Kom chokolademassen i smurte portionsforme og bag kagerne ved 200 grader i 15-20 min.
  6. De hæver en del, men falder lidt, efter de er taget ud af ovnen – det skal de.
  7. Serveres gerne lune med flormelisdrys og bærkompot.
  8. Bærkompot: Kog først en sukkerlage af 3 dl vand og 2 dl sukker i 15 min.
  9. Kom 250 g bær i, f.eks. brombær, eller hindbær. Lad dem simre i lagen 3-4 min.
  10. Lad dem blive kolde i lagen.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge