Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør smør og sukker skummende. Bland mel og bagepulver, drys det igennem en si i dejen og tilsæt gradvist æg.
  2. Rør citronskal og -saft i dejen og fyld den i et firkantet fad (25 x 15 cm) beklædt med bagepapir.
  3. Sæt kagen i en 160 grader varm ovn og bag den i ca. 30 min., til den er gennembagt.
  4. Køl kagen af og skær den i firkanter (ca. 4 x 4 cm).
  5. Rør flødeost med fløde, vaniljekorn og flormelis.
  6. Smør cremen på toppen af hver kage, sæt dem på pinde og drys med citronskal.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri