Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Arbejdstid: 35-40 min. Bagetid: ca. 10 min. Ikke fryse-egnede
Sådan gør du:
  1. Tilbered dejen som beskrevet i opskriften på jordbærtærte.
  2. Fordél den udrullede dej i små smurte linseeller kageforme. Prik dejen med en gaffel og bag skallerne ved 200 grader i 6-8 min.
  3. Fyld kagerne med hele eller halve jordbær og kom smeltet gelé herpå.
  4. Pynt evt. med en klat flødeskum.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri