Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFisk
Servér de små, lækre pandekager som forret eller en frokostret. De er også lækre til en buffet. Anret da pandekagerne i et varmt fad, og servér toppingen i skåle ved siden af.
Sådan gør du:
  1. Pandekager:
  2. Sigt mel og bagepulver i en skål, og pisk kærnemælk i, til det er uden klumper. Pisk ægget i, og tilsæt salt, peber og hakkede krydderurter.
  3. Bag dejen til 8-10 små pandekager på en middelvarm pande med lidt smør. Brug ca. 2 spsk. dej pr. pandekage, og bag dem i ca. 2 min. på hver side. Brug evt. en blinispande eller en spejlægspande.
  4. Anret de lune pandekager med fintsnittet/finthakket rødløg, frisk stenbiderrogn, cremefraiche og grønt drys.
Tips!
Sådan renser du ­stenbiderrogn: Til ca. 400 g renset rogn: Snit hinderne op på 500 g urenset stenbiderrogn, og læg den i en skål. Hæld koldt vand på, og pisk i rognen med et piskeris, så alle løse hinder samles i riset. Rens riset, og fortsæt, indtil der ikke længere samles hinder i riset. Hæld rognen i en sigte, og skyl med koldt vand. Lad den dryppe godt af, og krydr med 2 tsk. salt. Stil rognen tildækket i køleskab, indtil den skal serveres. Rognen kan sagtens ordnes dagen i forvejen og er fryseegnet.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri