Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Små portionstærter med lækkert fyld.
Sådan gør du:
  1. Kom mel i en skål, og skær smør i små terninger. Smuldr mel og smør sammen med fingerspid-serne, og tilsæt salt. Saml dejen med yoghurt, pak den ind i madpapir, og kom den i køleskabet ½ time.
  2. Del dejen i 4, og rul den ud til 4 små runde (eller en stor tærte) tærter. Beklæd smurte tærteforme med dejen, og prik bunden med en gaffel.
  3. Bag tærtebundene midt i ovnen ved 180 grader i ca. 12 min.
  4. Fyld: Skær løgene i tynde ringe, og steg dem i olie på en pande i et par min. Tilsæt knuste hvidløg, og steg løgene ved svag til jævn varme i ca. 10 min. under omrøring. Dryp med lidt eddike, knuste peberkorn, salt og hakket timian på.
  5. Fordél løgene i tærterne, og pynt med timian.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Laigh Draznin og Susanne Engelstoft Rasmussen.
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD/OPSKRIFTER: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri