Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pizzadej: Rør gæren ud i vandet, og tilsæt salt. Bland de to meltyper i, og ælt sammen til en elastisk dej. Lad dejen hæve 1 times tid på et lunt sted.
  2. Fyld: Svits det hakkede kød i olie i en gryde, til det har skiftet farve. Kom hakkede løg i, og svits det kort med. Tilsæt flåede tomater, tomatkoncentrat, hakket hvidløg og oregano. Kog det sammen uden låg i ca. 10 min. under jævnlig omrøring, til det er tyktflydende. Smag til med salt og peber.
  3. Rul dejen ud til 6-8 små pizzaer. Læg dejen på bagepapir på bageplader.
  4. Rens champignonerne, og skær dem i skiver.
  5. Fordél kødsovsen på pizzaerne. Fordél champignonerne over. Drys med revet ost.
  6. Bag pizzaerne ved 225 grader på midterste ovnribbe i ca. 18 min.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Laigh Draznin og Susanne Engelstoft Rasmussen.
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD/OPSKRIFTER: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge