Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Diabeteskost
Småkager med cornflakes
(25 stk)
25 g farin
1 æg
50 g (ca. 1 dl) hvid hvedemel
50 g (ca. 1 dl) hvedemel
½ tsk kanel
¼ tsk nellike
30 g (ca. 2 dl) fuldkornscornflakes
30 g rosiner
Sådan gør du:
  1. Pisk 50 g flydende margarine sammen med 25 g farin. Tilsæt 1 æg. Bland 50 g hvid hvedemel (ca. 1 dl), 50 g hvedemel (ca. 1 dl), 50 g søde- og bagemiddel, 1 tsk bagepulver, ½ tsk kanel og ¼ tsk nellike og sigt det i. Vend 30 g fuldkornscornflakes (ca. 2 dl) og 30 g rosiner i dejen.
  2. Lav valnøddestore toppe med 2 teskeer på bagepapir på en bageplade. Husk at lave afstand imellem kagerne.
  3. Bag dem 8-10 minutter i en 200 grader varm ovn.
  4. Lad kagerne afkøle på en bagerist, og opbevar dem i en dåse, når de er helt kolde.
  5. Portionen giver 25 stk.

    Opskriften er fra „Fuldkorn – der frister” udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri