Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Hvis du godt kan lide lakrids, så prøv at servere disse to slags kager med lakridssmag. Det er spændende nyt på kaffebordet.
Sådan gør du:
  1. Lakridskager:
  2. Tænd ovnen på 180 grader. Pisk smør og sukker cremet og pisk ægget i. Tilsæt lakridspulver og salt.
  3. Rør melet i og form dejen til ca. 30 kugler. Læg dem på bageplader med bagepapir og tryk dem flade med en gaffel. Bag kagerne 12-15 min. og sæt dem til afkøling på en rist.
  4. Rør lakridspulver ud i kogende vand og tilsæt sigtet flormelis, til glasuren har en passende konsistens. Smør glasuren på kagerne og lad den stivne. Opbevar kagerne i kagedåse.
  5. Rå lakridskugler:
  6. Kør mandler og frugt sammen i en foodprocessor og tril massen til kugler.
  7. Bland kakao eller flormelis med lakridspulver og tril kuglerne i det.
Tips!
Hvis du har fået købt en stor pose lakridspulver, så prøv også at bruge lidt i chokoladekageopskrifter, til at drysse på hjemmelavede chokolader, ælte sammen med marcipan, ælte i brøddej eller til at sætte pift på sandkager og muffins. *) Lakridspulver kan bl.a. købes hos Specialkøbmanden (www.specialkoebmanden.dk), www.e-deli.dk og andre steder, der handler med ingredienser til slik og kager.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri