Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

BagværkLæsernes bedste opskrifter
I det gamle smedjekøkken i Snave på Fyn er opskriften på de lækreste vaniljekranse gået i arv gennem generationer. Dorete Hansen nyder godt af familiens gamle opskrift og deler den her.
Smedekonens vaniljekranse
(ca. 150 stk.)
Ingredienser:
250 g sukker
250 g mel
2 store tsk. vaniljesukker
1 æg
250 g margarine
Sådan gør du:
  1. Bland sukker, mel, kartoffelmel, nødder, vaniljesukker og korn fra en vaniljestang.
  2. Tilsæt æg og stuetempereret margarine og ælt det hele sammen til en ensartet masse. Dejen må gerne være blød, da der tilsættes mel under formningen.
  3. Sæt dejen i køleskabet natten over og gerne i 12 timer.
  4. Kør dejen igennem kødhakkerens stjerneform.
  5. Form vaniljekransene, sæt dem på bageplader med bagepapir og bag dem i ovnen i 79 min. ved 210 grader.
Velbekomme!
Opskrifter: Dorete Hansen
Foto: Søren Jansby
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri