Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Lækre fiskefileter med panering - her viser Katrine Klinken dig, hvordan du nemt panerer og steger fiskefileter.
    Smørstegt paneret fiskefilet
    4 personer
    Arbejdstid: 20 min.
    Stegetid: 6-8 min.
    2 dl rasp
    50-75 g smør
    Tilbehør:
    Citron, rugbrød eller kartofler og grønsager
    Sådan gør du:
    1. Vend fiskefileterne enkeltvist i mel krydret med salt og peber.
    2. Dyp derefter på begge sider i sammenpisket æg.
    3. Vend fiskefileten på begge sider i rasp.
    4. Læg fiskefileterne på en slip-let pande med gyldent smør og steg ved middelvarm ca. 3 min. på hver side, til fisken er sprød og gennemvarm. Nyd straks fisken med citron, evt. på et stykke rugbrød eller med kartofler og grønsager.
    Velbekomme!
    Foto: ViDiBili Film/Opskrift: Katrine Klinken

    Relaterede opskrifter

    Annonce
    Pin it

    Årets julegave ♥

    Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

    Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

    Klik her for at købe Hjemmet som julegave

    Hjemmet i denne uge

    Dagens lækkeri