Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland sukker i melet og findel fedtstoffet heri. Saml dejen med æggeblommer.
  2. Tag halvdelen af dejen fra og ælt den med kakao.
  3. Snegle: Rul halvdelen af både den mørke og lyse dej ud til tynde plader, hver for sig. Læg den mørke dejplade på den lyse og rul sammen herom.
  4. Lad rullen hvile koldt en halv time, før den skæres i 2-3 mm tynde skiver. Vend dem med skærefladen opad.
  5. Bag kagerne ved 200 grader i 5 min.
  6. Skakbrikker: Rul tynde stænger af både den lyse og mørke dej, ca. 1/2 cm i diam.
  7. Læg stængerne skiftevis på hinanden, brun på hvid osv. i tre rækker på hver led. Sæt det koldt en halv time, før de skæres i 1/2 cm tykke skiver.
  8. Bag som ovenfor.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri