Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørBagværk
Lækre snobrød med ketchup og grillpølser - en sikker vinder til sankthansaften, eller andre gode stunder, hvor man samles omkring et bål.
Snobrød med grillpølser
10 stk.
Arbejdstid: 45 min. (+ optænding af bål eller grill)
Hævetid: ca. 1 time
Bage/stegetid: ca. 30 min.
Ikke fryse-egnede
25 g gær
ca. 300 g hvedemel
Tilbehør: tomatketchup og sennep
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, fuldkornsmel og gradvist hvedemel. Ælt dejen godt. Lad den hæve i ca. 30 min. Afbark 10 pinde og smør dem med smør. Pindene skal være mindst lige så tykke som grillpølserne.
  2. Tril dejen ud i 10 tynde pølser og sno hver i et tyndt lag omkring en pind. Lad dejen efterhæve på pindene i ca. 20 min. Bag brødene over gløderne på bålet i 20-30 min., til de er gennembagte og gyldne hele vejen rundt.
  3. Grill pølserne på alle sider ved middel varme på en grillrist over gløder i et bål eller på en havegrill, til de er gennemvarme. Tag snobrødene af pindene og kom en pølse ind i hver. Spis dem evt. med ketchup og sennep.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge