Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Skønne juleboller, der både smager og dufter af julens klassiske krydderier og frugter.
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i lunt vand. Tilsæt fintrevet citrusskal, honning eller sirup, olie og krydderier. Tilsæt grahamsmel, frugt og nødder og derefter hvedemel. Hold lidt af melet tilbage. Ælt dejen 5-10 min. i en røremaskine.
  2. Dæk skålen med film og stil den i køleskab natten over (8-12 timer).
  3. Næste morgen: Lad dejskålen stå på køkkenbordet, mens ovnen varmer op til 225 grader varmluft eller 250 grader ved alm. ovnvarme.
  4. Form dejen til boller med to skeer og læg dem på bageplader beklædt med bagepapir. Stænk med lidt vand og drys evt. med flager eller birkes.
  5. Sæt bollerne i ovnen, skru ned til 200 grader (eller 225 grader ved alm. ovnvarme) og bag dem ca. 15 min. Bank under en bolle, lyder det hult, er bollerne færdige. Køl bollerne af på en bagerist.
Tips!
Bollerne kan også bages samme dag: Brug da 30 g gær og lad bollerne hæve i 1-2 timer, til de er dobbelt så store. Følg ellers opskriften.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge