Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. 1. dag:
  2. Kom vand, gær og salt i en skål, og rør med en ske, til gæren er opløst. Rør derefter surmælksprodukt i, hvis du har en rest. Rør de 2 meltyper og havregryn i dejen (nøjes med 600 g, hvis du har blandet surmælksprodukt i), og bland godt. Dejen skal være klistret.
  3. Sæt dejen i køleskabet i en stor skål med tætsluttende låg.
  4. 2. dag:
  5. Sæt dejen i 12 klumper på en bageplade med bagepapir vha. af 2 skeer. Lad dem efterhæve, mens ovnen varmer op til 225 grader.
  6. Bag bollerne gyldne i ca. 20 min. De er færdige, når de lyder hule, når man banker dem i bunden.
Tips!
Ren og enkel bolle til den ambitiøse bager, der har styr på bageteknikker. Koldhævning giver bollerne en spændende og intens smag. Hvis du vil spise bollerne samme dag, som du laver dejen, skal du begynde om morgenen i stedet for om aftenen. Lad dejen hæve i ca. 4 timer på køkkenbordet i stedet for på køl natten over.
Velbekomme!
Foto: Heidi Lundsgaard og Pia Burmølle Hansen / Opskrift: Sofie Mulich Willadsen

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge