Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Solbærkogte pærer med kanelcreme
(4 pers.)
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Solbærkogte pærer:
½ stang vanilje
¼ l vand
125 g sukker
4 faste pærer
Kanelcreme:
2 spsk flormelis
1 spsk flormelis
2-3 tsk stødt kanel
Sådan gør du:
  1. Flæk vaniljestangen, skrab marven ud og kom den i en gryde med solbær, vand og sukker. Kog det igennem og skru ned for varmen.
  2. Skræl pærerne, men lad stilkene blive på. Udhul kernehusene fra bunden og læg pærerne i solbærlagen. Lad dem simre møre i lagen 20 min. – vend dem halvvejs. Hæld pærerne i en skål til afkøling.
  3. Pisk æggehviderne stive med flormelis. Pisk cremefraiche, flormelis og kanel tykt i en anden skål og vend de stive æggehvider i.
  4. Fordel cremen i 4 halvdybe tallerkner. Skær. lidt af bunden af pærerne, så de ikke vælter, og stil dem i cremen. Dryp lidt af solbærlagen omkring og server.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge