Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Skøn sommerlig burger med årstidens lækre grønsager.
Sådan gør du:
  1. Flæk laksekoteletterne, så de er ca. 1 cm tykke. Steg dem i 2-3 min. på hver side i varm olie på en slip let-pande og krydr med salt og peber.
  2. Varm bollerne og flæk dem. Smør hver side med pesto. Læg salatblade, agurke- og tomatskiver, løgringe og evt. peberfrugtringe imellem under- og overbollerne sammen med laksen. Servér med friske ærter til selv at bælge.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri