Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Sommersalat
(2-4 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
200 g rygeost
evt. 1 tsk dijonsennep
1 bdt radiser
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Rør rygeosten sammen med cremefraiche eller fløde til passende konsistens. Smag til med salt, peber og evt. sennep.
  2. Rens radiserne og vask agurken. Skær dem i tynde skiver eller små tern og vend dem i rygeostecremen sammen med dine yndlingskrydderurter – én eller flere slags.
  3. Anret salaten i en skål eller på tallerkner. Pynt med overskydende radiser/agurkestykker og krydderurter.
  4. Server med rugbrød eller knækbrød og evt. solmodne tomater.
Tips!
Salaten er også godt tilbehør til friskkogte nye kartofler eller en sprødstegt fisk.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri