Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tag lidt blomkål fra til fyld. Kog resten helt mørt sammen med løg og bouillon — ca. 15 min.
  2. Blend suppen jævn og hæld den tilbage i gryden. Giv den et opkog, tilsæt evt. fløde og smag til med salt og peber.
  3. Krydr kødet med salt og peber og steg det gyldent på en pande med smør ca. 1 1/2 min. på hver side. Tag det af panden og steg nu blomkål et par min.
  4. Tilsæt ærter eller fintsnittede sukkerærter og krydr med salt og peber. Vend kødet i og anrét i to dybe tallerkner.
  5. Hæld suppen ved og servér straks med krydderurtedrys og brød
Tips!
Drys eventuelt med lidt panderistede kantareller. Sommersuppe med skinkebites er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge