Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bind bagepapir om små portionsforme, så der dannes en krave 4-5 cm over formens kant.
  2. Udblød husblassen i rigeligt koldt vand i 10 min.
  3. Smelt chokolade og nougat. Pisk æggeblommer og flormelis sammen.
  4. Rør den smeltede chokoladeblanding i æggemassen.
  5. Knug husblassen fri for vand og smelt den i varm kaffe. Lad det svale lidt, inden det kommes i desserten, mens der piskes.
  6. Pisk æggehvider og piskefløde hver for sig.
  7. Vend først flødeskum i, derefter hviderne.
  8. Kom desserten i formene.
  9. Stil den koldt nogle timer. Løsn forsigtigt desserten med en lille skarp kniv.
  10. Kom høvlet chokolade samt flødeskum på toppen.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri