Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Ælt kødet sammen med løg og hvidløg og tilsæt æg, revet brødkrumme og parmesanost, fintrevet citronskal, oregano, salt og peber.
  2. Form farsen til kødboller og tril dem i mel. Brun dem på en pande med olivenolie 4-5 min. og tilsæt tomatsovs. Lad det simre 10-15 min.
  3. Kog pastaen „al dente“ (med bid) efter pakkens anvisning. Hæld pastaen på et dørslag og anret med kødboller og sovs. Giv ekstra parmesanost til.
Tips!
Varmt hvidløgsbrød er lækkert til. Spaghetti a la Disney er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri