Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

KødPasta og nudler
En vaskeægte kulinarisk klassiker.
Sådan gør du:
  1. Brun kødet i varm olie i en tykbundet gryde. Tilsæt løg og steg dem med i nogle min. Kom derefter hvidløg og merian i og varm kort tid igennem. Tilsæt resten af ingredienserne. Lad retten simre ca. 30 min. Spæd evt. med lidt vand undervejs og rør jævnligt.
  2. Steg rensede, kvarte champignoner på en tør pande, til de er gyldne, og vend i kødsovsen lige før servering. Smag kødsovsen til med salt og peber.
  3. Sæt rigeligt vand med salt over til at koge spaghettien uden låg og rør i gryden af og til. Se kogetiden på emballagen. Smag på spaghettien og kog den så længe at den stadig har bid. Hæld den i et dørslag og servér spaghettien rygende varm med kødsovs og drys med revet ost.
Tips!
Kødsovsen er fryse-egnet.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri