Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Spidskål med mornaysovs og skinke
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: ca. 10 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
Sovs:
20 g smør
20 g mel
3 dl mælk
Sådan gør du:
  1. Kog det delte spidskålshoved i letsaltet vand i 10 min.
  2. Smelt imens smørret og rør det sammen med melet. Spæd med koghed mælk og 1 dl kålvand. Lad det koge kort og rør så osten i. Smag til med salt og peber
  3. Anret kålen i et halvdybt fad og hæld sovsen over. Drys med skinke. Servér evt. brød til.
Velbekomme!
Opskrifter: Hanne Bloch
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri