Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Spidskålssalat med avocado, citron og laks
(2 personer)
Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
½ spsk olivenolie
Drys:
30 g mandler
Sådan gør du:
  1. Krydr lakseternene med salt og peber og steg dem gyldne på en varm pande med olie – de må gerne være en smule rå indeni. Hæld dem ud på en tallerken.
  2. Rør fintrevet citronskal sammen med 1 spsk citronsaft, ahornsirup og olivenolie. Smag til med salt og peber.
  3. Skær kålen i kvarter og skær stokken ud. Skær kålen i tynde strimler og vend dem sammen med dressingen. Halvér avocadoen og tag stenen ud. Tag frugtkødet ud af skallerne, skær det i skiver og vend dem i salaten sammen med dild.
  4. Anret på to tallerkner og fordel lakseternene i salaten. Drys med hakkede ristede mandler: Rist en håndfuld mandler på en pande med ½ spsk olivenolie i 5 min. Drys med lidt friskværnet sort peber eller chiliflager samt salt, og rist dem et par min. mere.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri