Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tø spinaten op, og hak den igennem.
  2. Rens porrerne, skær dem i tynde skiver, og svits dem i olien. Tilsæt spinat og flåede tomater. Kog det sammen i ca. 5 min., og smag til med salt og peber. Rør hytteosten i.
  3. Bechamelsovs: Smelt smørret i en gryde, og rør melet i. Tilsæt kogende mælk lidt ad gangen. Kog saucen igen-nem ca. 5 min. under omrøring. Smag til med muskatnød, salt og peber.
  4. Læg lasagneplader, spinatblanding, bechamelsauce og ost lagvist i et smurt ovnfast fad. Bag lasagnen ved 200 grader i ca. 30 min.
  5. Servér lasagnen med en grøn salat.
Velbekomme!
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD/OPSKRIFTER: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri