Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 225 grader. Lad spinaten tø op.
  2. Pres væden af den og hak den groft. Svits rødløg og hvidløg bløde i en gryde med olie og vend spinaten i.
  3. Varm det hurtigt igennem og krydr med salt og peber. Hæld det over i en skål og lad det køle lidt af.
  4. Pisk ægget sammen med halvdelen af osten og vend det sammen med spinaten.
  5. Rul dejen ud på en bageplade med bagepapir og læg spinaten på, så der holdes en kant fri.
  6. Drys med resten af osten og bag pizzaen i 18-20 min.
Tips!
Pizzaen kan serveres som grønt tilbehør og rækker da til 4-6 personer.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri