Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Først skal træet vises, siden skal det spises... Et lækkert juletræ og søde julehjerter.
Sådan gør du:
  1. Smelt sirup, farin og smør i en gryde. Lad det svale lidt og rør det sammenpiskede æg i. Bland natron og alle krydderier i lidt af melet, tilsæt det og resten af melet lidt ad gangen til passende konsistens.
  2. Lad dejen svale lidt, til den kan udrulles.
  3. Rul dejen ud til en plade og udskær et juletræ efter en tegning, træet skal have højde og bredde som bagepladen.
  4. Af resten af dejen udstikkes bittesmå (til træet) og store hjerter, en stjerne og evt. andre figurer.
  5. Bag juletræet midt i ovnen ved 200 grader i ca. 8 min., de små hjerter skal kun bage 5 min.
  6. Ælt nu marcipan sammen med æggehvide og flormelis og ælt lidt grøn farve i.
  7. Rul marcipanen ud til en tynd plade og udskær den i samme facon som det bagte juletræ, blot lidt mindre.
  8. Læg marcipanen på det bagte træ.
  9. Pynt: Smelt chokoladen og sprøjt det i tynde linjer på træet. Rør flormelis og æggehvide sammen til glasur. Kom det i en sprøjtepose og sprøjt små kryds på chokoladelinjen. Fyld ud med rød gelé til flag. Sæt små hjerter på træet og pynt, ligeledes med lys. Husk også stjernen i toppen. Drys kanterne af juletræet med sigtet flormelis og drys guldstøv på stjernen.
Velbekomme!
Opskrifter: Hanne Bloch
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge