Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Gule ærter er en klassiker og serveres her med sprængt kylling.
Sprængt kylling med ærtepuré
4 personer
Arbejdstid: 40 min.
Marineringstid: 4-6 timer
Stege/kogetid: ca. 45 min.
Fryse-egnet
Saltlage med citron:
200 g salt
50 g sukker
1 liter vand
Krydret ærtepuré:
Drys: ristede græskarkerner
Sådan gør du:
  1. Kog saltlagen ca. 10 min. Lad den køle af. Læg kyllingekødet i lagen 4-6 timer. Kog kødet i en rummelig gryde i vand, der dækker. Læg låg på og kog ca. 10 min. Læg pak-soy eller sølvbeder oven på kødet og damp dem under låg med kyllingen ca. 10 min.
  2. Ærtepuré: Kog ærter og løg ca. 40 min. i ca. 1⁄2 liter vand, til de er møre. Spæd evt. med vand, så ærterne ikke brænder på. Blend dem til ensartet puré og smag til med timian, olie, salt og peber. Tilsæt evt. vand, hvis puréen er for fast.
  3. Anret skiver af kyllingekød med pak-soy eller sølvbeder og ærtepuré. Drys med ristede græskarkerner og servér.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri