Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland alle de tørre ingredienser og hak det kolde smør i. Brug evt. en foodprocessor.
  2. Saml dejen med kærnemælk og ælt den ganske kort igennem. Rul den ud i ca. 2 cms tykkelse og del den i 12-20 firkanter eller cirkler.
  3. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl bollerne med lidt kærnemælk og bag dem midt i ovnen ved 220 grader i ca. 15 min. Lad dem afkøle på en rist.
  4. Hak skinken fint i en foodprocessor og tilsæt sennep og smør. Kør det jævnt og skrab det over i en skål.
  5. Rør fintsnittet purløg i og smag til med salt og peber.
  6. Flæk de friskbagte boller, fyld dem med skinkesmør og anret på et fad – evt. pyntet med grøn salat.
  7. Eller rist de halverede boller og servér med skinkesmør i en skål.
Tips!
Server de hjemmebagte boller som forret eller til velkomstdrink eller natmad.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri