Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Lav en dej af let mayonnaise, mel, bagepulver og Multisød. Ælt den godt sammen og rul den fladt ud.
  2. Udstik runde kager, der lægges på bagepapir oven på en bageplade.
  3. Slå et æg ud i en skål og pisk det sammen. Brug lidt til at pensle kagerne med. Lav en blanding af Multisød, mandler og kanel og drys det på kagerne.
  4. Bag dem i en 200° varm ovn i cirka 8 minutter, til småkagerne er gyldne. Hold godt øje med dem, så de ikke bliver for mørke.
Tips!
Desværre egner småkager bagt med let mayonnaise sig ikke så godt til at gemme, så de skal helst nydes den samme dag, de er bagt.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri