Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørØvrige
Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 10 min. Ikke fryse-egnet
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 220 grader. Skær dejen i 20 strimler og rul dem i revet ost blandet med sesam og birkes.
  2. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem gyldne i ovnen 8-10 min. Server stængerne som tilbehør til suppe – eller blot som en god snack.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri