Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Lækre sprøde schnitzler af kalv eller svin med lækkert tilbehør af gulerødder og pommes sauté (råstegte kartofler)
Sådan gør du:
  1. Læg hver schnitzel i en stor mad-plastikpose og bank dem flade med en kødhammer. Drys et fint lag mel på hver schnitzel og vend dem i æg og derefter i rasp krydret med salt og peber.
  2. Brun schnitzlerne hurtigt i smør på en varm pande. Steg dem færdige i 3-4 min. på hver side ved middelvarme, så de bliver svagt rosa.
  3. Råstegte kartofler (pommes sauté): Steg kartoffelskiverne ved jævn varme i smør i 6-7 min. på begge sider, til de er gyldne og møre. Tilsæt persillen og lad den stege sprød.
  4. Kog gulerødder i 4-5 min. i letsaltet vand. Servér schnitzler med gulerod, kartofler med persille, salat og citron.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri