Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Kalvelever og rødløg i grillmarinade smager henrivende på en sommeraften.
Spyd med kalvelever og rødløg
4 personer
Arbejdstid: 45 min.
Koge/grilltid: 15 min.
2 spsk. olivenolie
Grillmarinade:
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
2 spsk. farin
Grillede rødløg:
2 spsk. olivenolie
3-4 spsk. balsamico
Tilbehør:
1-2 spsk. balsamico
2-3 spsk. olivenolie
Sådan gør du:
  1. Træk hinden af kalveleveren, og fjern synlige sener og årestammer. Skær leveren i 3 cm tykke skiver. Skær skiverne i stykker på ca. 3x3 cm, og fjern sener undervejs. Krydr leverstykkerne med salt og peber, og træk dem på spyd.
  2. Grillmarinade:
  3. Pil skalotteløg og hvidløg, og hak dem fint. Sautér dem bløde og blanke i en lille gryde med olivenolie. Vask appelsinen, riv skallen og pres saften. Kom det i gryden sammen med eddike og farin, og kog marinaden i 5-8 min. Afkøl.
  4. Pensl leverspyddene grundigt med olie, og brun dem på alle sider på en varm grill. Flyt dem til middel varme, pensl med grillmarinaden, og grill dem i 3-5 min. mere; de smager bedst, når de er rosa stegt.
  5. 4. Pil rødløgene, og del dem i halve eller kvarter. Træk dem på spyd, og pensl dem med olie. Brun dem på grillen i 3-4 min. Flyt dem til lavere varme, og grill dem møre i ca. 10 min. Læg dem på et fad, og stænk med balsamico og resten af olivenolien. Drys med salt, peber og frisk timian.
  6. Skyl og slyng salatbladene, og vend dem med balsamico, olivenolie, salt og peber. Anret med de to slags spyd og evt. grillede appelsinbåde.
Tips!
Du kan bruge citron i stedet for appelsin.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge