Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Vask squashene, halver dem og skrab kernerne ud. Hak squashene groft sammen med renset peberfrugt og pillet løg – evt. i en foodprocessor.
  2. Kog vand og salt igennem, tilsæt grønsagerne og giv dem et opkog. Hæld dem på et dørslag.
  3. Rør eddike og mel sammen og giv det et opkog. Tilsæt sukker og krydderier og kog det igennem 10 min.
  4. Vend de afdryppede grønsager i lagen og kog under omrøring et par min.
  5. Hæld den færdige pickles på rengjorte, skoldede glas og luk dem til med det samme.
  6. Opbevar dem mørkt og køligt.
  7. Server som tilbehør til smørrebrød og varme retter.
  8. Rør evt. lige dele pickles og mayonnaise, cremefraiche eller kvark sammen til en lækker remoulade.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri