Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg en skive skinke omkring hvert stykke ­kyllingebryst. Læg dem på bagepapir i et ovnfast fad. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min., til kødet er lige netop gennembagt.
  2. Skær rugbrød i tykke stave. Rist dem gyldne i ca. 10 min. på bageplade i den varme ovn.
  3. Rens spinaten. Kog ­fløden ind til det halve i en rummelig gryde ved god varme. Kom spinaten i den varme fløde, og varm den igennem nogle min. Smag til med salt, peber, muskatnød og citronskal.
  4. Skær kødet i skiver, og servér med varm ­flødestuvet spinat og sprøde rugbrødsstænger.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri