Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFisk
Det er skønt med torskerogn, der kan bruges på mange måder. Her er torskerognen brugt i en lækker lille ret.
Sådan gør du:
  1. Skær kogt torskerogn uden hinder i tykke skiver og steg dem på en varm pande med smør – ca. 2 min. på hver side.
  2. Rør cremefraiche eller kvark sammen med sennep, finthakket skalotteløg og kapers. Smag til med (salt) og peber.
  3. Anret torskerognen med kaperscreme og giv ristet brød eller rugbrød til.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift:Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri