Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFisk
Stegte forårssild i lage
(4 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 8 min.
Trækketid: mindst 1 time
Lage:
75 g sukker
½ dl vand
Stegte sild:
1 bundt forårsløg
Sådan gør du:
  1. Lage:
    Kog alle ingredienserne op i en gryde. Lad lagen køle af.
  2. Stegte sild:
    Klip finnerne af sildene. Drys dem på indersiden med salt og peber. Hak det hvide af forårsløgene (gem det grønne), og drys på sildefileterne. Luk sildene sammen på midten.
  3. Vend sildene i rugmel.
  4. Steg dem gyldentbrune på begge sider i smør på en pande, ca. 4 min. på hver side. Læg sildene i et lille fad, og lad dem køle af i 5 min.
  5. Hæld lagen over sildene, og lad dem trække i mindst 1 time. De kan holde sig et par dage i køleskabet.
  6. Anretning:
    Tag sildene op af lagen, og anret dem på et fad. Hak det grønne fra forårsløgene, og drys det over sildene. Servér med rugbrød.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Maria P
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge