Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Stegte hyldeblomster
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 8 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
Dej:
1 spsk rørsukker
1½ dl kold øl
100 g mel
1 knsp salt
Sådan gør du:
  1. Pisk ægget sammen med sukker og pisk skifte vis øl og mel i dejen. Tilsæt salt.
  2. Skyl og tør hyldeblomsterne.
  3. Varm olien op til ca. 180 grader. Dyp hyldeblomsterne i dejen, ryst overskydende dej af og steg dem gyldne i den varme olie. Dryp af på køkkenrulle. Steg kun et par stykker ad gangen.
  4. Server med flormelis og evt. lidt friske jordbær eller en rabarber- eller stikkelsbærkompot.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri