Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Stegte pigeoner med bacon
2 personer
Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
1 pakke/150 g bacontern
2 skiver rugbrød
evt. 1 knsp sukker
Sådan gør du:
  1. Rist bacontern gyldne og sprøde på en pande. Læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
  2. Vask pigeonerne og skær dem i tykke både uden kernehus. Steg dem møre på baconpanden og krydr med (salt og) peber og evt. 1 knsp sukker.
  3. Vend bacontern sammen med æblerne og anret på rugbrød. Drys med fintsnittet purløg eller forårsløg. Server til frokost eller natmad.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri