Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Stegte rødspættefileter med chili
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 12 min.
3 spsk mel
15 g smør
1 lille løg
1 fed hvidløg
1+1 spsk olie
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Hak løg, hvidløg og chili (uden frø og mellemvægge) fint og sauter dem bløde på en pande med olie. Hæld dem over i en skål og tilsæt fintsnittet forårsløg.
  2. Krydr fileterne med salt og peber og vend dem i mel. Steg dem gyldne og gennemvarme på en pande med smør og olie.
  3. Anret fisken på to varme tallerkner og drys chiliblandingen over.
  4. Server med ovnstegte kartofler og lime- eller citronbåde.
Tips!
Man kan også panere fisken i æg og rasp. Stegte rødspættefileter er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri