Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Stegte sild med æbler og grønkål
(2 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 spsk rugmel
Grønkålssalat:
½ tsk salt
1 spsk olie
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Begynd med salaten: Rib grønkålsbladene, skyl dem grundigt og hak dem fint med en kniv. Ælt dem sammen med ½ tsk salt, æblevineddike og olie og tilsæt rosiner og peberrod.
  2. Krydr sildefileterne indvendigt med salt og peber og smør dem med sennep. Vend dem i rugmel og steg dem gyldne på en varm pande med smør eller olie 4-5 min. på hver side.
  3. Tag dem af panden og steg æblerne gyldne. Tilsæt æblevineddike og giv det et opkog. Tilsæt most og kog det igennem. Læg sildene tilbage på panden og varm dem igennem i æbleblandingen.
  4. Servér med grønkålssalat og rugbrød eller kogte kartofler.
Tips!
Steg evt. 1 fintsnittet løg sammen med æblerne.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri