Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Den velkendte kartoffelkage er her i en stor udgave til 6 lækkersultne munde.
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og sukker til stabilt, lyst skum.
  2. Hak hasselnødderne, og bland dem med mel, kakao og bagepulver. Vend blandingen i skummet.
  3. Bred dejen ud i en smurt springform (22 cm i diameter) med papir i bunden. Bag kagen ved 225 grader i ca. 15 min. Lad den hvile 10 min., inden du tager den ud af formen, og køler den af.
  4. Fyld: Pisk fløde til skum. Smag til med portvin, og rør forsigtigt sammen.
  5. Læg den kolde bund på et kagefad, dryp med portvin, og top fløden op på bunden.
  6. Rul marcipanen tyndt ud i lidt flormelis, og læg den over fyldet. Sigt kakao ud over marcipanen, og servér straks.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard/Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Leigh Draznin og Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri