Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sprøde lagkager kan serveres både til kaffe, brunch og dessert. Lagkagerne skal lægges sammen lige før servering. Bundene kan evt. pensles med chokolade, inden de lægges sammen med creme, så holder de sprødheden lidt længere. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca. 8 min. Ikke fryse-egnet
Sådan gør du:
  1. Bunde: Pisk æggehviderne stive med flormelis og citronsaft. Når de er stive, vendes nøddemel i skummet. Tegn 3 aflange felter hver på ca. 12 x 25 cm. på bagsiden af bagepapir.
  2. Vend papiret og fordel dejen i et tyndt lag på papiret inden for hver firkant. Bag bundene sprøde i en 175 grader varm ovn ca. 8 min. Lad bundene køle af på bagerist. Træk bagepapiret af – fugt det forsigtigt med lidt vand på bagsiden, så er det lettere at få af.
  3. Fyld: Pisk fløde og cremefraiche skummende og vend chokolade i. Fordel halvdelen på den nederste bund og læg skiver af jordbær, 1 bund mere og resten af cremen sammen med hindbær ovenpå.
  4. Læg 1 bund på toppen og drys flormelis igennem en si over kagen. Servér straks.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri