Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kalorielet


Kalorier 248 kcal
Protein 17 g 28 %
Kulhydrat 15 g 27 %
Fedt 13 g 45 %
Kostfibre 3 g
Sådan gør du:
  1. Fjern stilkene fra svampene, og skær stilkene i små tern.
  2. Skær blegselleri i små skiver.
  3. Svits stilkene og blegsellerien hurtigt i fedtstoffet på en varm pande.
  4. Klip purløget, riv ingefæren, hak chilipeberen fint, og rør det sammen med friskost og de svitsede grønsager i en skål.
  5. Tryk rejerne fri for væde, og vend dem i ostecremen.
  6. Fyld rejecremen i svampehovederne, og drys mandelflager over.
  7. Grill de fyldte champignoner i et par minutter i ovnen, til de syder og er brune.
  8. Server de fyldte svampe på salatblade med groft brød.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »
Tips!
Du kan sagtens bruge markchampignoner, hvis du ikke lige kan få fat i portobello-svampe.
Velbekomme!
Opskrifter: Vægtkonsulenterne
Foto: Vægtkonsulenterne
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge